Bedrijfshistorie / achtergrond
Wegens gezondheidsredenen wenst de eigenaar dit goedlopende culinaire bedrijf op zeer korte termijn over te dragen aan een nieuwe eigenaar.
Het restaurant is gevestigd in een karakteristiek, gehuurd, appartementsgebouw. De 20 beschikbare couverts zijn ingedeeld in 2 ruimtes van totaal 75m2. De keuken is zeer goed uitgerust met alle benodigde apparatuur. Op dit moment worden en gerechten uit de Franse, Mediterrane en Internationale keuken op topniveau geserveerd.
Op diverse reserveringssites scoort het bedrijf zeer goed. Tussen 2014 en 2018 behaalde het bedrijf maar liefst 14 prijzen. In 2017 werd het restaurant gedeelte van het bedrijf gekozen tot een van de 20 beste privé restaurants van Zuid-Frankrijk. Het restaurant heeft een vast klantenbestand waarvan vele klanten jaarlijks terugkomen.
Het restaurant beschikt over zeer gekwalificeerd personeel. De medewerkers werken als zelfstandige en zijn bereid om na de overname aan te blijven (indien gewenst).
Activiteiten van het bedrijf
De concepten wat het bedrijf uniek maakt zijn:
- Zeer populaire kooklessen voor alle niveaus welke uitgaan van verse seizoensproducten en moderne en innovatieve menu’s.
- Chef aan huis services (in villa’s en op jachten).
- Catering (voornamelijk voor deelnemers en bezoekers van congressen en festivals).
- Kaas en wijnproeverij.
- Gourmet picknicks met bootvervoer.
- Private dining (zeer geliefd bij de zakelijke gasten)
- Uniek in zijn soort in de regio