Profiel nr. 100907

Modern, goed renderend universeel autobedrijf met showroom en werkplaats

10/01/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Flevoland

Ook interessant voor

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Autobedrijf, garage, materialen

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is sinds 1991 actief en is een begrip in de regio. Sinds de start van de onderneming is zij aangesloten bij Bosch Car Service, waardoor het kwaliteitsniveau gewaarborgd is. Bij dit universeel autobedrijf kunnen zowel bezitters van privé auto’s als ook de (zakelijke) leaserijders terecht voor reparatie, onderhoud en apk-keuringen. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektronica.


Activiteiten van het bedrijf

Naast het onderhoud van auto’s houdt de onderneming zich bezig met de verkoop van kwalitatief goede kleinere auto’s. Schaderaparaties worden ondergebracht bij een met de onderneming samenwerkend schadeherstelbedrijf.

Het autobedrijf kent een grote vaste klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt en is voorts premium partner van de grootste leasemaatschappij van Nederland. Uiteraard is de onderneming lid van de BOVAG.


Overig

De onderneming wordt gevoerd in de vorm van B.V. Het compact en goed op elkaar ingespeelde personeelsteam bestaat uit de eigenaar en zijn echtgenote alsmede 3 monteurs. Het personeel is reeds een groot aantal jaren in dienst van de onderneming.

De onderneming is gevestigd in een representatief en gunstig gesitueerd bedrijfspand, bestaande uit een showroom en werkplaats in de regio Amsterdam-Utrecht. Pand is eigendom van de holding. Het pand kan gekocht dan wel gehuurd worden.


Modern, goed renderend universeel autobedrijf met showroom en werkplaats
Regio
Flevoland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 500.000