Bedrijfsovername

Ben je voornemens je bedrijf te verkopen, uit te breiden middels de aankoop van een onderneming of actief in het begeleiden van bedrijfsoverdrachten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bedrijventekoop.nl is het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. Vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen komen hier doeltreffend en op grote schaal bij elkaar. 

 

Zelf je bedrijf verkopen

Er is veel dat je zelf kunt ondernemen bij de verkoop van je bedrijf (eventueel met behulp van je accountant). Je kunt bijvoorbeeld zelf op zoek gaan naar potentiële kandidaten. Dit scheelt in kosten en het zorgt ervoor dat je zelf de touwtjes in handen houdt. Jij als ondernemer kent je bedrijf en kunt zelf het beste bepalen welke koper geschikt zou kunnen zijn en welke niet. Vind alle benodigde informatie over het verkopen van je bedrijf hier.
 

Bedrijf kopen?

Overweeg je een bedrijf te kopen? Bekijk onze database voor het meest complete en actuele overzicht van te koop staande bedrijven in Nederland. Vind je een interessante onderneming in ons aanbod? Reageer middels het contactformulier en kom direct in contact met de aanbieder! Vind alle benodigde informatie over het kopen van een bedrijf hier.
 

Een bedrijfsovernameadviseur inschakelen

Je kunt er ook voor kiezen om het volledige overnameproces uit handen te geven. Een overnameadviseur kan begeleiding bieden van A tot Z. Ook wanneer je zelf aan de slag bent gegaan met de verkoop of aankoop is het op enig moment in het proces raadzaam om een bedrijfsovernamespecialist in te schakelen. Welk moment dat is, bepaal je zelf. Een overnameadviseur kan bijvoorbeeld een waardebepaling uitvoeren of je bijstaan bij de onderhandelingen met potentiële (ver)kopers.

Bedrijf verkopen

Plaats een verkoopadvertentie en kom snel en 100% anoniem in contact met geïnteresseerde partijen voor je bedrijf.

Meer informatie

Bedrijf kopen

Snel in contact komen met partijen die op zoek zijn naar een bedrijf? Plaats een advertentie of bekijk ons aanbof.

Meer informatie

Bedrijfsovernamespecialist

Op zoek naar specialistische en professionele begeleiding tijdens het gehele overnameproces? Neem contact op met een overnamespecialist bij jou uit de regio.

Meer informatie

Actief als overnameadviseur

Begeleid jij overnames of ben je op een andere manier als specialist bij bedrijfsovernames betrokken en ben je nog niet bij ons aangesloten? Wij verwelkomen je graag in het grootste bedrijfsovernamenetwerk van Europa! Voor aangesloten partners bieden wij veel voordelen, zoals onder andere: 

  • Vergroting van je netwerk met zo’n 80.000 actieve ondernemers per maand
  • Toegang tot ons besloten platform met profielen die exclusief toegankelijk zijn voor aangesloten specialisten
  • Snel en gemakkelijk profielen plaatsen en beheren 
  • Direct contactgegevens inzien bij profielen van andere aangesloten partners
  • Lid met heel je organisatie op één bedrijfsaccount waar meerdere e-mailadressen aan gekoppeld kunnen worden
  • Speciale ledenkorting op de aanschaf van een virtuele dataroom bij Intralinks
  • Korting op licentiekosten bij financieringsplatform Capsearch
  • Ontvangen van onze exclusieve partnermailing waarin regelmatig profielen getoond worden die niet op het reguliere platform te vinden zijn
  • Een internationaal netwerk met overnameplatforms in België, Duitsland en Spanje
  • Optimaal onder de aandacht komen van onze bezoekers middels ons extra exposure mogelijkheden
Meer informatie?
Monique staat je graag te woord