Specialisten in jouw regio

Marc Backus MKB Advies

Dries 23
5271 ZA Sint-Michielsgestel

Telefoon
+31 6 40 73 41 45

Bedrijfsoverdracht, aan- en verkoop onderneming

Het aankopen, verkopen of overdragen van een onderneming, komt maar een enkele keer voor in het leven van een ondernemer. Het is vaak een tijdrovend en complex proces. Dit vergt veel kennis van de materie (de theorie) maar ook kennis over de emotionele achtbaan waarin je dan vaak terecht komt.

Zoek je nu een persoon die jou kan helpen met de noodzakelijke vakkennis, die je door alle onderdelen van het proces loodst en die deze ook voor je uitvoert, maar die jou ook kan waarschuwen en behoeden voor de emotionele momenten die er komen. Dan ben ik de aangewezen persoon om jou daarbij te helpen. 

Mijn naam is Marc Backus, ik ben een geregistreerd adviseur bedrijfswaardering (juridisch en fiscaal) en heb al ruim 20 jaar ervaring met ondernemers, financiƫn en partijen waar ondernemers mee omgaan. Ik ben iemand die altijd maatwerk bied en onafhankelijk en onbeperkt het voor jou het optimale resultaat nastreeft.

Dus heb je plannen om te kopen, verkopen of over te dragen, neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.