Menu

Specialisten in jouw regio

Oamkb Boekhouding & Advies B.V.

Barbara Strozzilaan 201
Amsterdam

Telefoon
+31 6 12 54 45 55

Oamkb is een netwerk van ruim 120 experts op het gebied van accountancy, fiscaliteit, management consultancy, bedrijfscoaching, financieringen en MKB advies.
Met een klanttevredenheid van ruim een 9 streven wij altijd naar een optimale relatie met onze klanten.
Vanwege onze korte communicatielijnen en efficiënt businessmodel zijn we altijd in staat om u als klant centraal te stellen, tegen gunstige voorwaarden.

Oamkb heeft een afdeling gespecialiseerd in financieringen met een netwerk van ruim 200 fondsen en private investeerders. Naast de mogelijkheden voor een officiële erkende bedrijfswaardebepaling kunnen we u helpen met het aantrekken van het benodigde kapitaal voor bijvoorbeeld financiering van bedrijfsovername, management buy-in/out etc. Door onze ruime ervaring en ruim 120 specialisten zijn wij in staat om snel, accuraat en trajecten succesvol te begeleiden.
Via onze quickscan icm een waardebepaling kunnen we snel tot inzicht komen en een passende financiering samenstellen. Inmiddels hebben we al meer dan 100 ondernemers succesvol mogen helpen bij hun financiering.

Bekijk hier de LinkedInpagina van Martijn Weijtmans: https://www.linkedin.com/in/martijn-weijtmans-a343748a/

Peter Aubroeck heeft onlangs ons team versterkt en daarmee zijn onze diensten voor boekhouding, accountancy en fiscaal advies verder uitgebreid.