Specialisten in uw regio

Veerman Lukaart B.V.

Wijngaardstraat 51
Goes

Telefoon
0113 - 85 34 00

Veerman en Lukaart heeft dagelijks te maken met de problematiek die komt kijken bij bedrijfsopvolging en waardebepaling. De samenwerking van ons (Tonny Veerman en Wim Lukaart) als geroutineerde ondernemers, tilt onze corebusiness naar een nog hoger niveau. We zijn dan ook bij uitstek geschikt om de rol van onafhankelijk regisseur op ons te nemen in het (ver)koopproces bij contacten tussen koper, verkoper en intermediairs zoals banken, participanten, accountants, advocaten en notarissen. Daarnaast zijn we BoBB-gecertificeerd
 
Bedrijfsovername & Bedrijfswaardering
Veerman en Lukaart heeft in de afgelopen jaren al tientallen succesvolle overnametransacties begeleid, goed voor het behoudt van honderden banen binnen de regio en goed voor de Zeeuwse economie.
Een ander groot voordeel van onze dienstverlening is dat we beschikken over een uitgebreide dynamische database met zowel potentiële, verkopende ondernemers als potentiële kopers binnen de regio Zeeland en (West) Brabant. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we op efficiënte wijze tot succesvolle matches komen.
Naast het begeleiden van overnametrajecten kunnen wij worden ingezet bij bedrijfswaarderingen. Dit kan een onderdeel van een overnametraject zijn maar onze kennis wordt ook vaak aangewend in bijvoorbeeld conflictsituaties, zoals bij echtscheidingen en nalatenschappen of bij ruzie tussen vennoten of aandeelhouders. Overal waar een objectieve waardering van een onderneming nodig is, kunnen wij ingezet worden.
 
Passende financiering
De dienstverlening van Veerman en Lukaart is altijd een aanvulling op de dienstverlening van banken, accountants, advocaten en notarissen. Samen komen we tot een succes.

Als onafhankelijk regisseur bij overnametrajecten bemiddelen wij ook, indien nodig, bij het zoeken naar een passende financiering voor een koper. Soms dient er bij een bedrijfsovername creatief worden gezocht naar financiële oplossingen. Wij gaan dan samen met de koper in gesprek met diverse grootbanken of met een private equity partij. In toenemende mate wordt er tevens gekozen voor een overname waarbij een verkoper een achtergestelde lening in de onderneming achterlaat en op die manier zelf fungeert als bank.
 
Op basis van wederzijds vertrouwen slaan wij samen met u de handen ineen om gezamenlijk tot perfectionering van onze dienstverlening te komen


actie December feestmaand: SPECIALE ACTIE!

Profiteer alleen in december en ontvang € 50,- korting bij plaatsing van een advertentie!

Meer informatie