Specialisten in uw regio

TeamMan

Wijchenseweg 102
Nijmegen

Telefoon
088 - 277 18 66

Alle deskundigen zijn het er over eens dat het succes van een bedrijfsoverdracht voor 70% wordt bepaald door de zachte kant, door psychologische aspecten. 
Echter iedereen stort zich op de 30% die bestaat uit rekenmodellen, waarderingen, verkoopmemoranda, loi’s en dergelijke.

Wij bij TeamMan niet.

Natuurlijk is bij ons die 30% meer dan uitstekend geregeld. Daarom zijn we partner van Adcorporate en dat levert ons ook nog een landelijke dekking op en een online platform (Bedrijventekoop.nl). En natuurlijk weten wij ook dat een verkoop vaak al zes jaar van te voren gepland moet worden. 

Maar wij maken het echte verschil in de overige 70%. We helpen bij het verkoopklaar maken.  We onderzoeken de cultuur van een bedrijf; veel overnames lopen hier op stuk. 
Wij verdiepen ons in uw persoonlijkheid en dat van de mogelijke koper. We bepalen samen uw ondernemersprofiel, stellen vast wat voor u belangrijk is bij de verkoop en hoe we daar inhoud aan geven. Welk soort koper geeft de meeste synergievoordelen? En als we een geïnteresseerde hebben gevonden schatten we zijn profiel in en spelen daar handig op in. Hierdoor zijn we succesvoller in onderhandelingen. Realiseren we betere prijzen.
We zijn uw sparringpartner. 

Wij zijn TeamMan.

Maar wij bieden u nog meer. 
Door onze samenwerking met de Dutch Assets Group (DAG) bieden we onze relaties toegang tot assed based financiering (bijvoorbeeld factoring en leasing). Hiermee is uw bedrijf eenvoudiger te verkopen en ook dat verhoogt de prijs. 

U vindt ons op het kantoor van Mazars Nijmegen. Alle kennis (fiscaal, juridisch,  boekhoudkundig) is voor ons, en dus voor u, makkelijk toegankelijk. 

Ook dat is TeamMan. De menselijke Maat in overnames.