Menu

Specialisten in jouw regio

Massafinanciering

Multatulilaan 17
Roosendaal

Telefoon
06 - 534 26 807

Massafinanciering is een zakelijk crowdfunding platform wat zich specialiseert in bedrijfsfinanciering. Door middel van de kracht van de massa willen wij financieringen voor het MKB weer toegankelijk maken. Crowdfunding is bezig een vlucht te nemen in Nederland en in andere landen en wij bieden als AFM geautoriseerd platform hier de mogelijkheid toe. 

Voor bedrijven betekent het dat je in staat bent om naast eventueel eigen vermogen en wellicht bancaire financiering, ook een alternatief kanaal voor een lening aan te boren vanaf € 25.000,-. Een kanaal van vaak ambassadeurs (crowdfunding heeft nadrukkelijk ook een marketingcomponent!) die begaan zijn met je resultaat en bedrijf maar die niet over je schouders meekijken.

Voor investeerders betekent het een keuze uit streng geselecteerde projecten waarvan wij het idee hebben na analyse van de cijfers dat de kans op terugbetaling groot is. Als investeerder leen je dus geld (vanaf € 100,-) aan een bedrijf waarvan je het plan en/of de ondernemer sympathiek vindt en waarop je tevens een aardig rendement krijgt wat je bij de bank niet krijgt. (uiteraard zit er ook een risico aan crowdfunding, kijk op onze site voor een classificatie)

Massafinanciering wil de passie en het ondernemerschap terugbrengen in bedrijfsfinanciering. Voor en door ondernemers, de oprichters van Massafinanciering zijn zelf ook ondernemer met goedlopende bedrijven.

Kijk op Massafinanciering.nl voor de lopende projecten en meld je via de site aan om ook crowdfunding in te zetten voor een geslaagde bedrijfsfinanciering van een gezond idee en bedrijf, of om te investeren in toekomstige projecten!\r\n