Specialisten in uw regio

F&O Partners B.V.

Lente 14
Dronten

Telefoon
06 - 412 400 42

F&O Partners heeft een prima trackrecord en verkoopt veel ondernemingen binnen het MKB. We bieden een hoge slagingskans en goede resultaten. We hebben een uitgebreid netwerk van MBI kandidaten, strategische kopers en investeerders. We begeleiden het traject van de bedrijfswaardering t/m de overdracht bij de notaris. 
We zijn hebben veel ervaring met de verkoop van B2B MKB bedrijven die actief zijn in diverse industrieën inclusief ICT, Internet, Online-retail, productie, proces industrie, machinebouw, metaalconstructie, handel, houtbewerking, watersport, recreatie.

We denken in kansen en mogelijkheden. We weten voor de kopende partij een visie van een mooie toekomst te creëren. Door de belangen van de partijen te doorgronden kunnen we win-win oplossingen creëren waardoor zij naast elkaar staan en niet tegenover elkaar. We denken in oplossingen in plaats van problemen, in mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Een strategische benadering die resultaat creëert.

We hebben passie voor het vak, voor de deal, voor het resultaat van onze cliënt om een mooi toekomst perspectief te creëren voor alle partijen. Het geeft een kick om een mooie deal te closen. Je kunt gerust zeggen dat we een gezonde commerciële scoringsdrang hebben.

De snelheid van vertrouwen is een veel genoemde reden waarvoor onze klanten voor F&O Partners kiezen. We leven ons in en behandelen ieder project met discretie en toewijding. We denken mee en denken vooruit. We hebben de belangen van onze cliënten volledig voor ogen. We werken op basis van wederzijds vertrouwen wat het proces enorm kan versnellen en het resultaat kan verbeteren. Wanneer je oprecht het beste adviseert groeit dit vertrouwen en komen de resultaten.