laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WOONBOERDERIJ MET GROEPSACCOMMODATIE IN ZUID-DRENTHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
9646 20-11-2008 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Het aangebodene betreft een fraai landelijk gelegen vrijstaande woonboerderij met kantoorruimte op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping. In de woonboerderij bevindt zich daarnaast ten behoeve van de bedrijfsmatige exploitatie onder andere een sfeervolle recreatieruimte met bar en zitkuil, een spoelkeuken en een bedrijfskeuken. Op de verdieping bevinden zich 19 bedden (3 kamers) en sanitaire gelegenheden. Naast de groepsaccommodatie bevindt zich een vrijstaand slaapverblijf met 16 bedden (5 kamers) en diverse sanitaire voorzieningen.

Aan de andere zijde van de woonboerderij is een royale vrijstaande (geisoleerde) garage van circa 100 m² gerealiseerd (zelfstandige entree). Er is een goedgekeurd uitbreidingsplan aanwezig voor nog een groepsaccommodatie met 20 kamers (eventueel geschikt voor de zorg). Het geheel is gelegen op een royale perceelsoppervlakte van circa 9.000 m² (eigen grond).

Vraagprijs € 695.000,-- k.k
Omzetindicatie € 70.000,--

Benodigd eigen vermogen circa € 250.000,--

NB: Het aankopen van een recreatiebedrijf is een ingewikkelde zaak. In deze bedrijfstak zijn er veel mensen die een recreatiebedrijf willen kopen, echter de vraag is waar te beginnen?

Voordat u veel tijd en energie in het opstarten van een recreatiebedrijf gaat steken, is het van belang om te weten dat er een substantieel eigen vermogen benodigd is. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen. Dit kan bijvoorbeeld komen uit de verkoop van uw eigen woning of uit de verkoop van beleggingen c.q. spaartegoeden. Ook een lening van een familie of vriend kan worden gezien als eigen vermogen, maar dan moet het wel achtergesteld worden ten opzichte van de bank. Meer informatie hierover vindt u op: www.recronmakelaar.nl


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29