laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REVISIE- EN MODIFICATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
9426 06-06-2008 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Overname van revisie- en modificatiebedrijf van afsluiters. veiligheids-voorzieningen. pompen etc. Het betreft een overname van een B.V. en de activa die in bezit zijn van de Holding B.V. De overname vindt plaats middels een aandelentransactie in combinatie met een activatransactie..

Het bedrijf heeft drie eigenaren. Een eigenaar wil zijn dienstverband be-eindigen en de andere twee eigenaren zijn bereid om. na overname. een loondienstverband aan te gaan.

De in 1991 opgerichte onderneming houdt zich bezig met revisie. machinale bewerkingen. testen van appendages. constructie en lassen. tekenen en leveren van onderdelen. Opdrachtgevers zijn nutsbedrijven en grote fabrieksinstallaties.

Het bedrijf heeft 6 medewerkers in dienst waaronder de eigenaar. zijn vrouw en hun zoon die allen een actieve rol spelen in het bedrijf.. De twee andere werknemers hebben een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. Regelmatig wordt er werk door derden verricht.

De twee heren willen na de overname aanblijven, waarbij de ( zeer vaktechnisch bekwame ) zoon tevens bereid is om ook aandeelhouder te blijven. Verkoop van 2/3 van de aandelen is derhalve een optie.

Het bedrijf is gevestigd in een huurpand dat in eigendom is van de Holding B.V. Dit pand is gevestigd in het westen van Noord-Brabant..


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29