laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AZIATISCH RESTAURANT TE BRUINISSE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
8296 11-03-2009 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Aziatisch restaurant te Bruinisse (ca. 4000 inwoners) Bruinisse staat vooral bekend om de (mossel)visserij. In Bruinisse wonen in verhouding veel jonge gezinnen. Bruinisse heeft een bruisend verenigingsleven en er zijn vele sport- en andere clubs. Voor ouderen zijn er voldoende zorgvoorzieningen.

De plaatselijke mosselkwekers nemen maar liefst een derde deel van de aanvoer van Nederlandse mosselen voor hun rekening. In Bruinisse komen zoet, zout en brak water op één punt samen. Dat is interessant voor de toeristische sector. Toerisme en horeca zijn dan ook een belangrijke bron van inkomsten. Er zijn bijna 500 staanplaatsen op de campings en 382 recreatiewoningen. Bruinisse heeft een jachthaven, terwijl er eveneens het recreatiecentrum Aquadelta is gevestigd. Deze plaats heeft veel voorzieningen, onder meer zorgvoorzieningen voor ouderen, een bibliotheek, een VVV en een visserijmuseum. De plaats is goed bereikbaar, zowel over land als over water. De reistijd naar Rotterdam bedraagt ongeveer een uur. Ook zijn er prima busverbindingen (min.elk uur) naar Rotterdam en naar Zierikzee (13 km afstand).

De in dit toeristische dorp zeer centraal gelegen Aziatisch restaurant, met een neutrale en smaakvolle inrichting, heeft een capaciteit van ca. 40 zitplaatsen. Het bedrijf beschikt over een bovenwoning met woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. De inventaris verkeert in redelijke tot goede staat.Momenteel is dit bedrijf in gebruik als chinees restaurant, echter er kunnen ook andere horecaformules worden uitgebaat. Hierbij valt te denken aan een specialiteiten restaurant, Pizza/Italiaans restaurant, Grieks restaurant, eetcafé, Brasserie e.d..Geen brouwerij- en/of automatenverplichtingen.Vraagprijs O.G.: € 341.000,- K.K.Overname inventaris en Goodwill:€ 49.000,- K.K.Bij huur: Huur ca. € 2.400,- per maand (incl. bovenwoning)


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29