laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMMERCIëLE OMROEP- EN PROD.BEDRIJF NARROW BROADCASTING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
7805 19-09-2007 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Deze onderneming richt zich op ‘narrow broadcasting’ via het Internet. Op basis van deze nieuwste techniek heeft deze onderneming een uniek concept in handen. Voor specifieke doelgroepen worden voor nationaal bekendstaande opdrachtgevers (organisaties, merken) thema TV kanalen en TV programma’s ontwikkeld, geproduceerd en uitgezonden (Een kleine Talpa?). De onderneming heeft een samenwerkingsverband met een (TV)producent, die ook bekende TV programma’s en commercials heeft geproduceerd, voor de professionele content. Een commerciële onderneming met een creatieve inslag. Het bedrijf heeft enorme groeikansen en staat aan het begin van een hausse.

Gezocht: Een actieve en ambitieuze compagnon voor 50% van de aandelen van de vennootschap (hiermee wordt tevens zeggenschap en CEO-recht verkregen). Eventueel overname van 75% of 100% mogelijk. Wij zijn voor de overige 50% medeaandeelhouder c.q. participant met het oog op de waarde-ontwikkeling van de betreffende onderneming. Compagnon moet de volgende eigenschappen in huis hebben: Ondernemingslust, creatief, initiatief, durf, inzicht, stabiel, leidinggevend (sturend). De actieve compagnon (CEO) is onder meer verantwoordelijk voor het verfijnen van het businessplan en de uitvoering daarvan alsmede het leggen en onderhouden van de contacten met de afnemers en leveranciers. Wij zorgen desgewenst voor management support (eventueel: marketing/sales/logistiek/financieel/techniek etc.)


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29