laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KUNSTHANDEL MET UNIEK LANDELIJK CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
7804 16-08-2007 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Een commerciële onderneming met erkende kunst als product. Via een unieke formule weet deze onderneming/organisatie haar eindgebruikers te bereiken met een topproduct. Dit product is een uitgebreide collectie van originele zeefdrukken van Nederlands best verkopende kunstenaars en opkomende kunstenaars. Niet alleen schilderijen, aquarellen en tekeningen maar ook sculpturen (brons, glas, natuursteen) en daarnaast ook vele andere kunstvormen. Gekoppeld aan de formule wordt momenteel een keten uitgerold van aangesloten galeries. Essentieel onderdeel van deze onderneming/organisatie is een succesvol concept waarmee art-party’s worden georganiseerd voor particulieren en bedrijven op locatie. Life-music (Jazz-combo) en wijnproeferij vullen het doordachte concept op een prettige wijze aan. Momenteel wordt een plan tot een investeringsfonds en financieringsfonds met een landelijke bank/verzekeringsmaatschappij uitgewerkt.

Gezocht een actieve en ambitieuze compagnon voor 50% van de aandelen van de vennootschap (Hiermee wordt tevens zeggenschap en CEO recht verkregen). Eventueel overname van 75% of 100% mogelijk. De Pro-Partner Groep is voor de overige 50% medeaandeelhouder c.q. participant met het oog op de waarde-ontwikkeling van de betreffende onderneming. Compagnon moet de volgende eigenschappen in huis hebben: Ondernemingslust, creatief, initiatief, durf, inzicht, stabiel, leidinggevend (sturend). De actieve compagnon (CEO) is onder meer verantwoordelijk voor het verfijnen van het businessplan en de uitvoering daarvan alsmede het leggen en onderhouden van de contacten met de afnemers, aangesloten galeries en leveranciers. Pro-Partner groep zorgt desgewenst voor management support (eventueel: marketing/sales/logistiek/financieel/techniek etc.)


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29