laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HARDWARE/SOFTWARE ONTWIKKELAAR VAN INTERNET-TV

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
7802 22-10-2007 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Dit bedrijf heeft als ontwikkelaar succesvol een multimedia box ontwikkeld in samenwerking met een technische universiteit. Deze box wordt enerzijds aangesloten op het internet (ADSL/kabel) en anderzijds aangesloten op elke willekeurige TV. Via de deze e-mediabox kan de gebruiker eenvoudig meer dan 1.000 tv zenders ontvangen en meer dan 5.000 radiozenders tegen een lage aanschaffingsprijs (Wie wil dit niet?). Een massaproduct dus. De zenders zijn geselecteerd en in categorieën ingedeeld en via een bedieningsvriendelijke interfase makkelijk te bedienen. De zenders zijn afkomstig uit vele landen en omvatten ondermeer themakanalen (sport, wetenschap, entertainment, actualiteit etc.). Deze e-mediabox en daaraan gerelateerde producten worden de hype van de komende jaren in medialand. Streaming en digitale distributie/ontvangst is gekoppeld aan de P2P technologie.

Gezocht: Een actieve en ambitieuze compagnon voor 50% van de aandelen van de vennootschap (Hiermee wordt tevens zeggenschap en CEO-recht verkregen). Eventueel overname van 75% of 100% mogelijk. De Pro-Partner Groep is voor de overige 50% mede-aandeelhouder c.q. participant met het oog op de waarde-ontwikkeling van de betreffende onderneming. Compagnon moet de volgende eigenschappen in huis hebben: Ondernemingslust, creatief, initiatief, durf, inzicht, stabiel, leidinggevend (sturend). De actieve compagnon (CEO) is onder meer verantwoordelijk voor het verfijnen van het businessplan en de uitvoering daarvan alsmede het leggen en onderhouden van de contacten met de grootafnemers en leveranciers. Pro-Partner groep zorgt desgewenst voor management support (eventueel: marketing/sales/logistiek/financieel etc.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29