laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INDUSTRIELE CLEAN-PRODUCTIELOCATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
7795 11-09-2007 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Excellent low-investment business opportunity for expansion of existing or new operations.

Per direct is in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen) een ‘plug en play’ High-Tech fabriek beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijke huurprijs. Het betreft een voormalige Philips-fabriek die onlangs volledig is gerenoveerd en zich in alle opzichten uitstekend leent voor een breed scala aan bestaande of nieuwe business-activiteiten zoals productie, opslag, distributie/logistiek, etc. De fabriek presenteert zich als een absoluut Unique Selling Point met een enorme uitstraling naar de omgeving.

De specificaties zijn als volgt:

PRODUCTIE-HAL: 4050 m2
KANTOREN: 2135 m2
BIJZONDERHEDEN: Twee nieuwe CLEANROOMS van totaal ca. 1500 m2 -
Gehele fabriek voorzien van schone (stofvrije), antistatische EPOXY-LAAG
DIRECTIE/MANAGEMENT: Kan locaal in worden voorzien.
AANBOD PERSONEEL: Ruim voldoende (UNIV./HBO/MBO/LBO)
SUBSIDIES: Diverse mogelijkheden via gemeente en provincie.
In Terneuzen is naast PHILIPS en vele andere bekende nationale en internationale bedrijven (waaronder Cargill, Nedalco, Airproducts,Elopak/Elocoat, etc.), sinds 35 jaar tevens het grootste Europese complex van multinational Dow Chemical(USA) gevestigd met zo’n 34 chemische fabrieken en 2500 personeelsleden. Terneuzen is de grootste stad van Zeeuws-Vlaanderen (zuidelijk en mooiste deel van Zeeland), welke regio de laatste jaren een substantiele toename kent van industrie, handel en verkeer en is file-vrij. Ook is in Zeeland onlangs een Universiteit gevestigd; de Roosevelt-Academy te Middelburg. Terneuzen zelf heeft 35.000 inwoners (vele nationaliteiten) en ligt vanuit economisch-strategisch oogpunt zeer gunstig: 2 uur van Amsterdam, 1,5 uur van Eindhoven, 1 uur van Brussel (airport), 3 uur van Parijs, 4 uur van Londen en zo’n 1,5 uur van Aken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29