Menu

Profiel nr. 72734

Verhuurbedrijf in bestelbussen gevestigd in Amsterdam

16/12/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Ook interessant voor

  • Midden-Nederland
  • Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

100.000 - 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De aangeboden onderneming (eenmanszaak) is sinds 2010 actief in de verhuur van kleine en grote bestelbusjes, bakwagens en 9-persoons busjes.


Activiteiten van het bedrijf

Het wagenpark (13 busjes) bestaat voornamelijk uit Mercedes Benz Vito & Mercedes Benz Sprinter (met/zonder laadklep) busjes.


Onderscheidend vermogen

De ontwikkeling in de bezettingsgraad is goed en biedt nog ruimte voor verdere optimalisaties, welke gerealiseerd kunnen worden door meer schaalgrootte. Door middel van een zelf ontwikkeld boekingssysteem (in samenwerking met een partner) is een eigen boekings- en reserveringssysteem ontwikkeld die volledig gedigitaliseerd is: van reserveren tot het inchecken en uitchecken. Dit maakt het bedrijfsmodel tot een schaalbaar concept.

De onderneming heeft een zeer goede online vindbaarheid, waaronder #1 en #2 rankings in Google bij de belangrijkste zoekwoorden.

De onderneming is strategisch gelegen (net buiten de ring van Amsterdam) met goede bereikbaarheid, ruim parkeerterrein en een afsluitbaar hek.


Overig

De huidige eigenaar is een creatieve autodidact die voornemens is om een carrièreswitch te maken en daarom de onderneming wil overdragen. Naast de huidige eigenaar (deeltijd) is er 1 medewerker (deeltijd) in dienst.