Menu

Profiel nr. 72418

Platform voor leren en ontwikkelen

16/04/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Platform / website

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming (BV) bestaat ruim 7 jaar en levert een integrale online omgeving voor leren en ontwikkelen, en de duurzame inzetbaarheid van mensen binnen organisaties. Bovendien worden advies- en trainingsdiensten geleverd op genoemde gebieden. m.a.w. een volledige propositie richting klanten.

De onderneming is actief in Nederland en de UK in een variëteit aan sectoren, zowel publiek als privaat. De online omgeving wordt gehost in Nederlandse datacenters en op licentiebasis ter beschikking gesteld aan klanten. Er is sprake van lange termijn relaties aangezien de software belangrijke processen ondersteunt bij klanten.

De onderneming is ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging.

De schaalbaarheid is groot. Dit in combinatie met de perspectieven in deze groeimarkt - de inzetbaarheid van medewerkers en hun competenties bepalen in toenemende mate het risicoprofiel binnen bedrijven- levert uitstekende vooruitzichten. Door de moderne opzet en de inzet van gekwalificeerd personeel heeft men een zeer kostenefficiënte en flexibele organisatie opgetuigd. De onderneming beschikt naast de ondernemer nog 1 FTE. Waar nodig aangevuld met ZZP-ers.