Menu

Profiel nr. 68072

Afval- en puinrecycling/verwerking

08/11/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

  • Limburg
  • Zeeland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

1.000.000 - 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming kent een breed scala aan activiteiten w.o. afval- en puinrecycling, grond- en sloopwerken, bodemsanering, containerverhuur, transport en wegenbouw.  

Deze veelzijdige onderneming levert diensten met een hoge graad van kwaliteit en service; de onderneming heeft dan ook een zeer goede naam opgebouwd en is een begrip in de regio, resulterend in een groot aantal vaste en terugkerende opdrachtgevers bestaande uit het bedrijfsleven, overheidsinstanties en, in mindere mate, particulieren. 

 De bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd vanuit een eigen locatie voorzien van kantoorruimte, bedrijfsruimte, labruimte en (sorteer)loodsen.


Onderscheidend vermogen

De onderneming kent een lange historie en is erin geslaagd gedurende haar bestaan een goede naam neer te zetten in de regio waarin de onderneming actief is. Dit feit komt ondermeer tot uitdrukking in de omstandigheid dat ruim 80 % van de omzet bestaat uit vervolgopdrachten van vaste relaties.  

Daarnaast beschikt de onderneming over alle noodzakelijke vergunningen/certificeringen welke ruimte laten voor verdere groei.


Overig
  • Reden verkoop: Leeftijd eigenaar en het feit dat er intern (noch binnen de familie noch bij de werknemers) geen opvolging voorhanden is, in combinatie met het streven de continuïteit van de onderneming te waarborgen. 
  • Aantal medewerkers: Ca. 12 fte.