Profiel nr. 65076

Dakkapellen bedrijf met onderscheidend product

13/07/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Bedrijf met dakkapellen -lichtconcept zoekt koper voor dit product omdat het onvoldoende aandacht krijgt en daarom de potentie niet optimaal benut wordt. Nu is omzet tot 1 juli ca 150.000,- incl.montage. wat veel meer had kunnen zijn. Productie is uitbesteed en er zijn 2 winkels die het product ook verkopen.


Activiteiten van het bedrijf

Productie en verkoop innovatieve dakkapel ; brengt meer daglicht naar binnen dan een dakkapel door de schuine ligging van het glasvlak maar brengt meer ruimte dan een dakraam. Geen vergunning nodig.


Onderscheidend vermogen

De dakkapel; is een hoogwaardig daglichtproduct met een hoge isolatiewaarde van Rc 6.0 en is standaard voorzien van FAKRO dakramen, deze zijn bedienbaar aan de onderzijde waardoor u eenvoudig het dakraam kunt bedienen.

Aan de bovenzijde zit een ventilatierooster welke met de hand bedienbaar is zodat u voldoende ventilatie in uw nieuwe ruimte heeft. De dakkapel is ook leverbaar met VELUX en ROTO dakramen.

Het dak en de zijkanten zijn geproduceerd uit hoogwaardige sandwich panelen met een PIR isolatie RC 6.0 en aan de binnenzijde zijn voorzien van een witte afwasbare toplaag. De buitenzijde van de "dakkapel"is bekleed met Onderhoudsvrij Plastisol zetwerk antraciet RAL 7016 of in ZINK.


Overig

Tevens is de dakkapel vergunningsvrij te plaatsen door de vergunnings regels die sinds 2010 van toepassing zijn en vanaf 1 november 2014 nog eens meer mogelijkheden bieden.