Profiel nr. 64964

Eigentijds restaurant te Hoogeveen

06/02/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Drenthe

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiƫle informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

In het gezellige centrum van Hoogeveen is restaurant Het Koetshuis gelegen. Een eigentijds en onderscheidend bedrijf waar op niveau, tegen betaalbare prijzen, uitstekend gekookt wordt. Men voert een menukaart, welke is gebaseerd op regionale- en streekgebonden producten, afgewisseld met populaire klassiekers.


Onderscheidend vermogen

Naast een creatieve witte brigade en persoonlijk gastheerschap, onderscheidt het bedrijf zich door speciale acties/arrangementen. Voorbeeld hiervan is Food in Concert, een culinair en muzikaal spektakel, waarbij muziek en diner op elkaar zijn afgestemd.


Overig

Het restaurant, welke twee jaar geleden geheel is verbouwd, beschikt over circa 110 zitplaatsen. Op de verdieping bevindt zich een multifunctionele zaal, voorzien van eigen bar, met een capaciteit van ongeveer 100 personen. Zowel de particuliere- als de zakelijke gast weet de weg naar dit schitterende bedrijf goed te vinden. De gemiddelde besteding bedraagt circa € 42,50 per persoon. Het terras beschikt over 36 zitplaatsen en is door de gunstige bezonning optimaal te benutten. Koopoptie Vraagprijs: € 625.000,= k.k. Registergoed en bedrijfsexploitatie, bestaande uit de inventaris, bedrijfsinrichting, handelsnaam, goodwill en website. Huuroptie: Huur bedrijfspand € 50.000= excl. BTW Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 95.000,= Bestaande uit de inventaris, bedrijfsinrichting, handelsnaam, goodwill en website. Er zijn meerdere mogelijkheden wat betreft de overname en exploitatie van de onderneming.