Profiel nr. 64749

Uitzendbureau zoekt MBI kandidaat

25/05/2016 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Gezocht MBI kandidaat. Groot technisch uitzendbureau in de regio Rotterdam zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten in Noord-Oost Nederland een MBI kandidaat. Vanuit het bestaande kantoor gaat kandidaat de lokale markt verder ontwikkelen, de organisatie opbouwen en zorgen voor meer naamsbekendheid. Er wordt voornamelijk personeel uitgeleend aan de Petrochemie, Industrie en Bouw. Het kantoor Den Haag bestaat 15 jaar, heeft een uitstekende naam in de markt, een omzet van ruim €10 miljoen en een goede winstgevendheid.


Overig

Profiel MBI kandidaat
De ideale kandidaat heeft ruime ervaring in de uitzendbranche in de genoemde sectoren. Een senior met een gedegen trackrecord. Entrepreneur, maar vooral ondernemer die bereid is te investeren.

Aanbieding
De kandidaat wordt de mogelijkheid geboden om vennoot te worden in een goed lopende onderneming met een bewezen track-record. De omzet die in Noord-Oost Nederland wordt gegenereerd, wordt momenteel aangestuurd vanuit Regio Den Haag. Branche Technische dienstverlening. Regio Groningen, Overijssel, Drenthe, Friesland en Noord Duitsland.