laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNET CAFE SPANJE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
6449 08-11-2007 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 B.V.

omschrijving

Geweldig mogelijkheid voor een startende ondernemer in Spanje.
Goed lopend internet/copier service/i.t bedrijf te koop aangeboden in het centrum van een drukke toeristen plaats in de Costa del Azahar Spanje. Het bedrijf bestaat 5 jaar en heeft een grote vaste klantenkring opgebouwd. De inventaris bestaat uit 12 computers in het internet- cafe en verschillende nieuwe proffesionele copieeer apparaten, en diverse andere computer en drukwerk apparatuur. De vaste klantenkring voor het drukwerk bestaan uit : Makelaars, Restautants ( Menukaarten e.d. ) Supermarkten, Verenigingen en vele andere bedrijven uit de gehele regio. Ook is het mogelijk om in het internet-cafe een Bar of/en Restaurant erbij te beginnen. De vergunningen hiervoor zijn aanwezig, alleen maakt de huidige eigenaar hier nog geen gebruik van, hij richt zich nu alleen nog maar op het drukwerk en het internet-cafe. Er is een inrichting voor een complete restaurant keuken en een bar aanwezig.
Alle benodigde papieren wat betreft de boekhouding en de vergunningen zijn aanwezig.
Het bedrijf heeft voldoende omzet en winst om met een gezin een goed bestaan in Spanje op te bouwen. Er zit nog veel potentie in dit bedrijf wat betreft de lokatie waar een nieuwe boulevard langs komt en een groot terras voor het pand wat gebruikt kan worden door de eigenaar van dit internet bedrijf.
De prijs is inclusief alle apparatuur , inventaris en goodwill De huur van het zeer ruime en nieuwe pand is € 800.- per maand.
Een unieke mogelijkheid om nu een goed bestaan in een geweldigde omgeving op te bouwen.
Voor meer informatie kunt U mailen naar : villasorange@hotmail.com
Tel : 0034- 964 414 209 / 0034- 670 558 471
Of kijk op onze web-site : www.villasorange.com


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29