Profiel nr. 64318

Hotel + privéwoning op zeer populair Waddeneiland

09/05/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond
Op een van onze waddeneilanden bieden wij een schitterend en goed onderhouden hotel (incl. OG) en beheerderswoning aan. Het hotel bestaat thans uit ca. 30 kamers, een restaurant, een brasserie, bar en terrassen. Het hotel is erg populair bij toeristen en zakelijke gasten. Het object is gelegen aan de rand van een dorpscentrum met ruime parkeervoorzieningen op eigen grond en een fietsenstalling. Het bedrijf wordt te koop aangeboden inclusief een goedgekeurd nieuwbouwplan, waarbij de aangeschakelde beheerderswoning mag worden omgebouwd t.b.v. extra hotelkamers. Het gehele complex is voorzien van bewakingscamera's en alarm.

Activiteiten van het bedrijf
Het restaurant wordt voornamelijk gebruikt voor het ontbijt van de hotelgasten, feesten en partijen, terwijl de brasserie de mogelijkheid biedt om a la carte te eten. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, toilet, TV , Wi-Fi en bedden met een hoogwaardig slaapcomfort. De restaurantzaal, vergaderzaal, hotelbar en de brasserie zijn sfeervol en modern ingericht.

Overig
Er zijn geen personele verplichtingen. De vraagprijs bedraagt ca. 2 miljoen. Het benodigd eigen kapitaal bedraagt minimaal €150.000, terwijl een tekort aan eigen vermogen op de bank eis kan worden aangevuld vanuit onze participatiemaatschappij. Is uw interesse gewekt? Reageer via het reactieformulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Hotel + privéwoning op zeer populair Waddeneiland
Regio
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000