laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN DE NEDERLANDSE LEISURE BRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63708 20-04-2017 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 100 - 500 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Zeer gerenommeerd en uitstekend winstgevende onderneming in de Nederlandse Leisure branche met 50 jaar historie gaat meer dan 12 mln. Euro investeren in vernieuwing en uitbreiding van haar activiteiten en vastgoed. 30% wordt geïnvesteerd uit eigen middelen, bijna 50% bancair en het overige met geldleningen van derden investeerders.

Van de totale investering zal ca. 50% bestemd worden aan vastgoed waarin de nieuwe Leisure en horeca concepten worden ondergebracht. De concepten zijn uniek in Nederland.

De bouwactiviteiten zijn gestart. Alle markt- en overige onderzoeken zijn door professionele partijen uitgevoerd.

Normale langjarige geldlening doch met bijzondere vorm van securisatie.
Als zekerheid worden drie vakantievilla’s in eigendom overgedragen in een nieuwe vennootschap waarvan de geldlener de aandelen in eigendom verwerft. Aan de vennootschap zal een terugkoopverklaring worden versterkt door de beheermaatschappij van de geldlener inhoudende een terugkoopverplichting na 5 jaar gelijk aan de koopsom.

Gedurende de looptijd van de lening zal een gegarandeerd rendement gelden van 7% per jaar. De woningen worden tussentijds verhuurd. Mocht een woning tussentijds worden verkocht dan zal de opbrengst worden aangewend voor aflossing.

7% rentevergoeding op 100% gedekte geldlening van 1.080.000 mln. Euro. De verkoop van de woningen aan de nieuw op te richten kopende BV zal onderworpen zijn aan BTW zodat tijdelijk de btw moet worden voldaan. Gedurende de btw voorschotfase zal eveneens 7% op het betaalde btw bedrag geldend zijn.

Na 5 jaar door terugkoop zekerheden danwel exit tussentijds door verkoop van de vakantiewoningen.

Geïnteresseerden ontvangen uitgebreide informatie over de debiteur na ondertekening van een vertrouwelijkheidsverklaring.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29