laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


100% GEDEKTE 3-JARIGE OVERBRUGGINGSFINANCIERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63653 06-04-2017 Dienstverlening Assurantietussenpersonen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Financiële dienstverlenende holding in de Randstad heeft met een klantendatabase t.w.v. 6 mln Euro een strategisch groeibeleid met haar drie werkmaatschappijen-BV’s gebaseerd op onderlinge synergie. De corebusiness is gelegen in drie bedrijfsactiviteiten: verzekeren en (hypothecaire) financiering, advisering van met werk gerelateerde klachten (preventie, outplacement etc) en met behandeling van gezondheidsklachten ontstaan door werk- en/of financieringsperikelen.

De databank bestaat uit vele 1000-en (particuliere) relaties die in onderlinge samenwerking met de drie kernactiviteiten van de onderneming met ‘ouderwetse persoonlijke dienstverlening’ worden benaderd en geadviseerd.

De onderneming werkt samen met een veelheid van nationaal werkende banken, verzekeringsmaatschappij en publieke dienstverleners.

De holding wil haar groeibeleid vorm geven en benodigd daarvoor de aankoop van een aandelenbelang in een bestaande dienstverlener, de ontwikkeling van state of art monitoring- en signaleringssysteem en werkkapitaal. Voor uitvoering hiervan wordt een investering voorzien van 1,5 mln. Euro.

De activiteiten zijn gereed voor uitvoering.

Een van de bestuurders en aandeelhouders is bereid dit bedrag volledig in te vullen doch heeft zijn kapitaal op dit moment niet liquide. Gezocht wordt daarom naar een overbruggingsfinanciering van 1,5 mln. Euro waarbij de financiering volledig door hem wordt afgedekt. De looptijd is 3 jaar.

De verstrekte overbruggingsfinanciering wordt 100% afgedekt met het persoonlijk holding vermogen van een van de bestuurders en aandeelhouders. De overige bestuursleden verstrekken daarenboven privé-borgstellingen. De financiering is volledig gesecureerd en gegarandeerd. Tijdens de looptijd van de financiering worden de schuldenaar onderworpen aan periodieke monitoring en beheer.
100% gedekte 3-jarige overbruggingsfinanciering tussen 6 á 7% rentevergoeding. Rente betaaldata in overleg.
De lening wordt als bullet afgelost per vervaldatum.

Geïnteresseerden ontvangen uitgebreide informatiememorandum na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring en worden op wens uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de initiatiefnemers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29