laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFE, CAFETARIA MET HERBERG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63646 04-04-2017 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 V.O.F.

omschrijving

Ter overname aangeboden een café met cafeteria en een herberg. Gevestigd in het land van Heusden en Altena aan de rivier de Maas tegenover de jachthaven. Dit dorpscafé is reeds meer dan 100 jaar een begrip. Het café wordt druk bezocht door de dorpelingen en de vele vaste
stamgasten. De aparte biljart- en dartruimte zorgen er voor dat de verschillende gasten geen last hebben van elkaar en rustig wat kunnen drinken of een kunnen biljarten of darten.

Aan de voorzijde van het café zijn zo’n 20 zitplaatsen voor de rokers en/of de stamgasten. Aan de rechterkant van het pand bevindt zich de aparte ingang van de cafeteria waar dagelijks de dorpelingen hun snacks komen halen.

Sinds april 2011 bieden de uitbaters hun 3 gastenkamers aan in de vorm van een herberg. De herberg heeft een knusse, gezamenlijke zit/eethoek met prachtig uitzicht over de maas. Er zijn 2 tweepersoonskamer en 1 eenpersoonskamer. Deze kamers maken gebruik van een gezamenlijke douche. Er is 1 tweepersoonskamer met eigen douche. Alle
kamers zijn voorzien van televisie, wastafel en toilet. Het verblijf is exclusief ontbijt. Stelt de gast dit toch op prijs, dan staat de picknickmand met broodjes en andere versnaperingen klaar. Tevens kan men voor een gering bedrag gebruik maken van de wasmachine en droger.

Koopsom pand: € 435.000,-- k.k.
Koopsom zonder huis: € 300.000,-- k.k.
Vraagprijs G-H-I € 80.000,--

Horecapand, woning en herberg kan gehuurd worden € 3000,-- per maand excl. BTW. Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29