laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEZONDHEIDSCENTRUM VASTGOED MET GOED RENDEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63642 03-04-2017 Bedrijfsruimten Beleggingspand
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

7 á 8% ROI (jaarbasis) vastgoed gezondheidscentrum.

Het betreffende object is een nieuwbouwontwikkeling voor een gezondheidscentrum met een vloeroppervlakte van ca. 750/800 m2 op een kavelgrootte van ca. 600 m2, te realiseren in een gemeente in het Heuvelland. Het gebouw is bestemd voor een concentratie van zorgverleners. Voor de beschikbare ruimten zijn intentionele huurverklaringen gesloten door 8 zelfstandige zorgverleners.

Het gebouw (incl. aankoop grond) zal volgens initiatiefnemers tussen 1.250.000 Euro ‘kale inrichting’ en 1.400.000 Euro (‘sleutelklaar’) gaan bedragen. De intentieverstrekkers opteren voor een sleutelklare maar sobere oplevering. Een BAR wordt verwacht 7,5% te zijn.

Het project is inmiddels een tweetal jaren in voorbereiding door initiator en door Burgemeester en Wethouders goedgekeurd (principe besluit). Het object is gereed voor realisatie. Definitieve STIKO dient te worden berekend. Prijzen (grond, bouwsom) dienen ter fine te worden onderhandeld. Initiator en gemeente streven ernaar een overeenkomst met de investeerder te kunnen overeenkomen op uiterlijk 1 mei 2017. Start van de bouw wordt gewenst na de bouwvakvakantie zodat als openingsdatum begin 2018 kan zijn. Intentieverklaringen voor huur zijn door 8 zorgverleners getekend.

Een geraadpleegde bank heeft uitgesproken 70% van de investering te willen financieren. Investeerder heeft in dat geval 30% eigen vermogen nodig van de investeringssom. Investeerder c.s. dient succesfee te vergoeden.

Gezocht wordt naar een of enkele investeerders die het gezondheidscentrum willen realiseren. Mogelijke combinaties kunnen zijn een aannemer met een investeerder(s), een architect met een aannemer en investeerder(s) etc.

Gerealiseerd vastgoed wordt eigendom van investeerder of kan worden doorverkocht aan eindbelegger.

Geïnteresseerden ontvangen een uitgebreid informatiememorandum en worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de initiatiefnemer en bezichtiging van de locatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29