laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VLAAIWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63377 08-02-2017 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk N.v.t. n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Dit franchiseconcept in Limburgse vlaaien is een gedegen en professionele franchiseorganisatie die tevens marktleider is op het gebied van vlaaien. Al meer dan 25 jaar maken ondernemers gebruik van deze formule als franchisenemer.

De vestiging kan niet alleen als winkel worden ingericht maar tevens als koffiecorner en eventueel kunt u er ook bonbons verkopen.

Franchisen doe je samen en samenwerking is dan ook een belangrijk speerpunt binnen de gehele organisatie. De franchisegever en franchisenemers hebben veel overleg over het assortiment, publiciteit en promotie.

Wij zijn op zoek naar goede vestigingsplaatsen en enthousiaste franchisenemers die met ons mee willen ondernemen. Wij zoeken ondernemers die:
- initiatief tonen
- commercieel zijn
- liefde voor gastvrijheid hebben
- aandacht hebben voor ambacht en detail
- een eigen vermogen hebben van minimaal €30.000

Wie bieden u een bewezen concept, ondersteuning in het ondernemen, vrijheid om initiatief te tonen en de mogelijkheid om een succesvolle vlaaiwinkel te starten. Wilt u hierover mee weten? Neem dan contact met ons op!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29