laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


START UW EIGEN HYPOTHEEKWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63368 08-02-2017 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

In 25 jaar tijd is deze formule als unieke hypotheekwinkel met 3 vestigingen gegroeid tot een financiële dienstverlener met ruim 155 vestigingen verspreid over het hele land. De formule is marktleider en veruit de meest succesvolle franchiseorganisatie in de financiële dienstverlening.

Alle vestigingen bevinden zich op zorgvuldig uitgekozen locaties, meestal op de rand van A-locaties. De naamsbekendheid van de franchise is enorm. Onderzoek wijst uit dat formule van alle hypotheekwinkels het beste imago heeft. Ondanks de terughoudendheid op de woningmarkt blijft de franchiseformule investeren in de toekomst van haar dienstverlening.

Deze onderneming biedt:

- Interne opleidingsprogramma
- Inkoop centraal
- Ondersteuning op het gebied van marketing

Beschikt u ondernemersmentaliteit, passie, committent en heeft u een drive tot succes en vindt u het een mooie uitdaging om in de dienstverlening te ondernemen? Reageer dan en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op voor de mogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29