laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EIGEN PERSONAL TRAINING CENTRUM BEGINNEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63363 08-02-2017 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Deze organisatie is een unieke en innovatieve franchiseformule die in de aantrekkelijke nichemarkt op het gebied van fysieke personal training opereert. Deze organisatie wil met haar effectieve en betaalbare personal trainingsmethode marktleider worden in Nederland met 100 studio’s.

Deze formule is een intensieve personal training van slechts 20 minuten per week. Elke bezoeker wordt altijd door een personal trainer begeleid. Men traint één keer per week, altijd op afspraak, in zijn/haar gewone kleren en douchen is niet nodig. Iemand kan kiezen om alleen of samen met een vaste partner te trainen. Deze training geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden. Men wordt fitter, energieker en sterker. De doelgroep bestaat uit drukbezette mensen met weinig tijd en/of zin in sporten, hoewel zij het belangrijk vinden om fit te worden én te blijven.

Bent u vol ondernemersambitie en wilt u altijd al uw eigen kapsalon beginnen? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29