laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SNOEPFORMULE ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63359 08-02-2017 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze formule is de enige vrolijke verwenwinkel! Snoep, koek, ijs, chocolade, drop en andere zoete lekkernijen waarmee iedereen kan verrassen en verrast kan worden. De franchiseformule is al ruim 125 jaar een begrip in Nederland. In 1883 opende deze formule haar eerste winkel in Rotterdam. Legendarische kwaliteitsproducten zoals de bitterkoekjes, dubbeldik-ijs en de uitgebreide keuze voor Pasen, Sinterklaas en Kerst hebben van deze formule de speciaalzaak gemaakt voor zoete en hartige lekkernijen.

De verleidelijkste winkel van Nederland biedt momenten van plezier voor haar bezoekers, die zichzelf of anderen willen verwennen. De oorsprong van ons merk, de grote naamsbekendheid en de juiste samenstelling van het assortiment en kwaliteit onderscheiden de formule van alle anderen.

U lift mee op de enorme naamsbekendheid van ruim 97%. Het assortiment richt zich op drie verschillende verwenmomenten; Voor jezelf, om te delen en om te geven. Het team van inkopers en category managers stelt centraal het assortiment samen, waarbij voortdurend wordt ingespeeld op de actualiteit en de seizoenen.

Bent u een ondernemer met een passie voor snoep? Reageer dan geheel vrijblijvend.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29