laatst bijgewerkt op: 23-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITVAARTFORMULE ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63358 08-02-2017 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule biedt een totaalconcept rondom het einde van het leven. U verzorgt en begeleidt niet alleen de uitvaart, maar bent er ook ruim voor het overlijden om de wensen te bespreken. Daarnaast is ook nazorg heel belangrijk. De franchiseformule ondersteunt u om uw werk op professionele wijze te doen. Dit doet de formule onder meer met een interne stage van acht weken en verschillende opleidingsprogramma’s.

Wie bent u?

U woont in het gebied waar de formule een franchisenemer zoekt. In dit gebied beschikt u over een goed netwerk. U bent het gezicht van de organisatie en werkt volgens de kwaliteitsformule. U staat altijd klaar voor nabestaanden, u biedt een luisterend oor en vertaalt de wensen naar een persoonlijke uitvaart. De formule vindt het belangrijk dat hun klanten een goed gevoel hebben over de dienstverlening. Daarom staat klanttevredenheid bij u voorop.

Altijd al franchisenemer willen worden in de dienstverlening? En vindt u het fijn mensen te ondersteunen en te helpen? Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29