laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RENOVATIEBEDRIJF ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63356 08-02-2017 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Dankzij de renovatie-methode van deze formule wordt een badkamer of keuken weer als nieuw, zonder de rommel, tijd en hoge kosten van een gangbare opknapbeurt. Met gebruikmaking van technologisch geavanceerde materialen en werkmethoden, waaronder gepatenteerde reinigings- en bindmiddelen en een uniek spuitprocédé, restaureert en vernieuwt een speciaal daartoe opgeleid technische medewerker van de formule een badkamer of keuken.

Franchisen bij de formule
In de Benelux groeit de besteding aan onderhoud en renovatie onder huiseigenaren. Met uw eigen onderneming van deze formule blijft u de concurrentie steeds een stap voor. Uw eigen groeiplan opzetten en doelen nastreven om uw inspanningen te belonen met een efficiënte en uitstekend winstgevende eigen zaak.

Ervaring hebben is niet nodig. Zolang u bereid bent zich in te zetten en hard te werken, is de training toereikend. Met deze formule heeft u een professioneel imago, gebruikt u gepatenteerde producten, heeft u een toereikend werkgebied en wordt u op het gebied van marketing ook uitstekend begeleid.

De ter plekke uitgevoerde behandelingen van de formule zijn toepasbaar op allerlei commerciële en particuliere eigendommen. Voor u, als franchisenemer, ligt deze lijst van potentiële afnemers binnen uw bereik. Uw succes ligt in een uitgebreide klantenlijst die u telkens weer kunt bijstellen. De mogelijkheden zijn onbegrensd: veel gebouwen en zaken zijn toe aan een behandeling van de formule.

Een voorbeeldlijst van potentiële klanten:
Woonwijken
Appartementsgebouwen
Gebouwen van lokale overheden
Woningbouwverenigingen
Hotels, ziekenhuizen en zorgcentra
Scholen
Horecazaken
Huisarts- en tandartspraktijken
Fitnessclubs
Commerciele en industriële gebouwen
Kantoren
Winkels en detailhandel
Binnenhuisarchitecten
Aannemers en ondernemers in de bouw

Een bestelwagen, telefoonverbinding en afgeronde training bij de formule is alles wat u nodig heeft als franchisenemer. Door de lage vaste lasten heeft u een voordeel tegenover de concurrentie. In het uitgebreide draaiboek staan alle procedures beschreven.

Lijkt het u geweldig een eigen vestiging van de formule te runnen? Of wilt u meer informatie over de formule? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29