laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DIENSTVERLENER ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63355 08-02-2017 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Sinds 1999 is het franchiseconcept van de formule uitgegroeid tot een internationaal opererende franchiseformule. De formule beschikt over alles waar u naar zoekt; om te beginnen veel kennis en ervaring in het organiseren en exploiteren van een franchiseorganisatie. En natuurlijk jarenlange kennis en ervaring in de branche voor het verzenden van documenten, pakketten en vracht. Deze expertise zet de formule wereldwijd in om alle aangesloten ondernemers zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Elk land heeft een eigen hoofdkantoor van waaruit de franchise ondernemers worden begeleid. Alle schakels in het systeem dragen bij aan het wereldwijde succes van de formule.

Bij de formule staat de klant centraal. De formule verkoopt de diensten van grote vervoerders zoals UPS, DHL, DB Schenker en andere gerenommeerde partijen, vooral aan de onderkant van het MKB. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes. Veel ondernemers in het MKB segment hebben graag een persoonlijk contact, ook met hun vervoerder. Die persoonlijke ‘customer service’ is de kracht van de franchisenemer. Bij de formule is een klant niet zomaar een accountnummer, maar altijd een belangrijke relatie.

De formule biedt maatwerk oplossingen voor alle vervoer. De formule analyseert de behoeftes, stroomlijnen deze en besparen daardoor zorgen, kostbare tijd en in de meeste gevallen ook geld. Een ondernemer mag de formule beschouwen als zijn ‘mannetje voor het vervoer’. Bij de formule geen onpersoonlijke website of 0900 nummer, maar een persoonlijke relatie met een 24/7 bereikbare adviseur. Met de uiterst gebruiksvriendelijke shipping-software kan elke (interntaionale express) zending met een paar klikken worden geboekt.

Als franchisenemer van deze formule krijg je de beschikking over een wereldwijd geïntegreerd systeem met uitgewerkte trainingen en alle support om een succesvol bedrijf te starten. En door te kunnen groeien naar een comfortabel inkomen. Door mondiale contracten af te sluiten met wereldklasse ‘carriers’ kunnen kantoren van de formule hun klanten topklasse dienstverlening verkopen tegen interessante tarieven. De franchisenemer adviseert over vervoersmogelijkheden, onderhoudt het klantencontact, zorgt voor de ‘customer service’ en handelt alles financieel af. Uiteraard is daarvoor een complete digitale backoffice beschikbaar. De ‘carrier’ doet alle ‘pick-ups’ en ‘deliveries’ en heeft met de formule de beschikking over een compleet verkoopnetwerk. En de franchisenemer profiteert van elk pakketje dat verstuurd wordt!

Altijd al willen franchisen? En wekt deze formule u interesse? Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29