laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE IN DE FIETSENBRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63353 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze formule is uniek in Nederland. Het is de enige Full Service Fietsretail franchiseformule in de fietsenbranche. De vooruitstrevende formule staat voor ruime keuze in merken, vakmanschap en advies, plezier en genieten en een zeer snelle levering. De winkels van de formule zijn niet voor niets in de afgelopen jaren vier keer uitgeroepen tot beste fietsenwinkel van Nederland.

De formule ondersteunt de aangesloten ondernemers op het gebied van assortiment, inkoop, voorraadbeheer, distributie, automatisering, marketing en communicatie (o.a. internet en social media) en benchmarks. Van grote meerwaarde voor zowel de formule als de klant is het centrale distributiecentrum. Hier worden de fietsen centraal ingekocht en rijklaar gemaakt. Deze professionele werkwijze resulteert in effectiviteit en efficiëntie:

- In 2013 presteerde de formule 10% beter dan de markt
- De omloopsnelheid van de voorraad is 3x hoger
- Winkels zijn goed financierbaar door een lage vaste voorraad

De ondernemers van de winkels van de formule zijn lokaal aanwezig en staan daarmee dichtbij de klant. Zij zorgen voor een optimale service aan de klant, een perfecte presentatie van en in de winkel, een goed rendement in de werkplaats en een enthousiast team op de winkelvloer en de verkoop.

De formule is een formule om trots op te zijn. Binnen korte tijd is een samenwerkingsverband met succesvolle winkels gerealiseerd. De winkels hebben hun sporen in de tweewielerbranche ruimschoots verdiend. Ondernemers die zich bij deze formule aansluiten, kunnen meer bereiken dan alleen. Hebt u een fietsenwinkel of ruime ervaring in de retail en affiniteit met fietsen? Deze formule maakt graag kennis met u! Twijfel dus niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29