laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRESH FOOD FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63351 08-02-2017 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze formule is de fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Met het assortiment dat bestaat uit Tacos, Burritos, Wraps, Salades, Quesadillas, Fajitas, Enchiladas en andere Mexicaanse en Tex-Mex gerechten, is deze formule een gezond alternatief in de branche. Naast delivery kunnen gerechten ook worden afgehaald of ter plekke worden genuttigd.

Klanten bestellen via de bestelmodule op de website van de formule, telefonisch of in de vestiging zelf. De restaurants van de formule zijn 7 dagen per week geopend van tenminste 16.00 tot 22.00 uur. Een aantal vestigingen verzorgt ook lunch.

De formule heeft een opvallende en frisse uitstraling die middels een intensieve marketing wordt ondersteund. Het automatiseringssysteem faciliteert een optimale aansturing van de operatie middels real-time dashboards, KPI’s, klantendatabase, enz. Kwaliteit van producten en service staat centraal bij de formule. De streng geselecteerde leveranciers staan borg voor een dagelijkse aanvoer van verse ingrediënten. Vandaar de slogan: fresh made mex!

Met de huidige 10 vestigingen is er inmiddels een landelijke dekking, maar er zijn nog uitstekende franchisemogelijkheden in onder meer Almere, regio Amsterdam, Delft, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Nijmegen, regio Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Ook andere steden met 50.000 huishoudens of meer bieden goede ondernemerskansen.

Je eigen succeskansen benutten? De formule wil graag met u in contact komen! Dus lijkt het u geweldig een eigen fresh food restaurant te runnen met deze formule? Schroom niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29