laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TELECOMFORMULE ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63348 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze formule heeft al meer dan 15 jaar een succesvolle winkelformule voor mobiele telecommunicatie in Zuidwest-Nederland met op dit moment 21 winkels op voornamelijk A-locaties. De formule groeit nog steeds en heeft zich ten doel gesteld om vanuit de bestaande regio een landelijke dekking te realiseren door middel van samenwerking met zelfstandige ondernemers in de vorm van franchising.

Binnen de formule wordt gebruik gemaakt van een unieke winkelindeling waarbij zij zich voornamelijk richten op het aanbieden van telecommunicatienetwerken en de verkoop van mobiele telefonie. Daarnaast zijn er in het assortiment after sales producten aanwezig met een hoge omloopsnelheid. Hiermee onderscheidt de formule zich duidelijk van de traditionele telecomwinkels.

De klant heeft bij de formule keuze uit alle mobiele netwerken en alle merken mobiele telefoons waardoor een volledig onafhankelijk advies kan worden gegeven. Daarnaast zorgt het zeer grote assortiment accessoires ervoor dat de klant volledig op maat kan worden bediend. Toegankelijkheid, eenvoud en transparantie zijn daarbij de belangrijkste kernbegrippen van de formule.

Als franchisenemer zal u vanaf het eerste contact op een volledige ondersteuning kunnen rekenen. Zo zal er een zeer persoonsgebonden exploitatiebegroting voor u worden uitgewerkt, kunt u gebruik maken van de moderne IT infrastructuur en een uitgebreid boekhoudarrangement met persoonlijke begeleiding en zal uw winkel turnkey worden opgeleverd. Daarnaast wordt u uiteraard alle kneepjes van het vak bijgebracht middels een uitgebreid opleidings- en begeleidingstraject.

De markt van mobiele telefonie is continue in beweging. Innovaties zorgen ervoor dat het werken in een telecomwinkel nooit gaat vervelen! Bent u die vakkundige, klantvriendelijke en flexibele franchisenemer die op zoek is naar een franchiseformule met toekomstperspectief? Vraag dan informatie aan en open binnenkort uw eigen telecomwinkel!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29