laatst bijgewerkt op: 23-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BADKAMER- EN TEGELSPECIALIST ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63345 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Dit bedrijf is een ambitieus retail- en full service franchise organisatie binnen de tegel- en badkamerbranche. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ondernemende mensen die graag op franchisebasis een succesvolle onderneming willen starten.

De organisatie heeft ruim 25 jaar ervaring. Dat betekent veel kennis en kunde en een groot netwerk binnen de tegel- en badkamerbranche. Het concept is al jaren succesvol en breidt zich verder uit. In 2008 zijn de franchiseambities verder vormgegeven, en tot op heden, begin 2013, zijn er een 12-tal winkels gerealiseerd.

Deze franchiseformule wil haar succes als retailbedrijf graag delen met ambitieuze en ondernemende mensen (uit de branche) of bestaande zelfstandige zaken een interessante franchiseformule aanbieden. Elke showroom staat bekend als ‘de graag bezochte en sfeervolle tegel- en badkamershowroom’. Specialist op tegel- en badkamergebied door het bieden van o.a. een breed en trendsettend assortiment, deskundig advies en een excellente service in combinatie met een zeer scherpe prijsstelling. Een franchisenemer is trots op zijn winkel, kan zijn ambities waarmaken, succesvol zijn en direct vanaf de start een interessant ondernemersinkomen verwerven.

Deze franchiseformule, is een ambitieuze en groeiende franchiseformule die zich duidelijk in de markt onderscheidt. Dit bereikt zij door middel van het continu leveren van noviteiten en trends op het gebied van drie hoofdproducten namelijk de combinatie van tegels, sanitair en badkamers. De doelgroep is breed, van het lage/middensegment tot deels het (prijsbewuste) hogere segment. Door middel van schaalvoordelen en volume biedt de formule haar franchisenemers aantrekkelijke inkoopprijzen en andere kostenvoordelen om de consument de laagste prijsgarantie te bieden.

Ben jij die enthousiaste ondernemer die wij zoeken? Spreekt onze formule je aan en wil je meer weten over de (inkoop) schaalvoordelen en bonusstructuur? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. In een persoonlijk gesprek wil de formule verder ingaan op het entreegeld, totale investering en het benodigd eigen vermogen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29