laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPORTSPECIAALZAAK ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63342 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze formule is specialist in voetbal, fitness, tennis, zaalsporten (indoor) zwemmen en hockey en biedt een uitgebreid aanbod in topmerken met uitstekende garanties en vakkundig en persoonlijk advies. Met meer dan 85 winkels en een marktaandeel van bijna 20% is deze formule in Nederland de absolute marktleider.

De franchiseformule is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 80 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een winkel van de formule bij jou in de buurt!

Bij deze formule combineren ze de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van haar zelfstandige ondernemers en dragen ze graag bij aan een gezondere levenswijze. Hun filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpt de formule haar klant aan de sportartikelen en het advies waardoor hij of zij het maximale aan plezier kan beleven.

Spreekt het motto ‘sport to the people’ u aan? Hebt u het in zich om dit in een winkel met een serieus aantal vierkante meters over te brengen aan uw klanten? Dan maakt de formule graag kennis met u!

Entreegeld: €12.500 voor city stores en superstores/€25.000 voor megastores
Totale investering: o.a. afhankelijk van locatie/pandgrootte en ingeschat omzetniveau
Benodigd eigen vermogen: Afhankelijk van het investeringsniveau 25-30%

Vraag nu geheel vrijblijvend informatie aan en de formule zal contact met u opnemen!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29