laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NON-FOOD FORMULE ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63341 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze organisatie heeft momenteel 14 vestigingen, waarvan 2 eigen vestigingen en 12 franchise vestigingen. De franchiseformule kan nog flink groeien met nieuwe en bestaande vestigingen die zij aangeboden krijgen in verband met pensioen of andere redenen. De formule wil in Nederland groeien naar 20 vestigingen en deze groei willen zij ook in België voortzetten.

Het betreft hier een zeer succesvolle franchiseformule die wil werken aan een landelijke dekking. Daarom is de formule op zoek naar nieuwe franchisenemers. De formule speelt in op de vraag naar goede indoorspeeltuinen. Heb jij de drive en wil jij er niet alleen voor staan en toch alle vrijheid hebben in een stabiele franchiseorganisatie? En wil jij samen met ons succesvol ondernemen met zeer goede marges in de speeltuinwereld van de franchiseformule? Dan is de formule op zoek naar jou.

De franchiseformule zoekt enthousiaste en ambitieuze ondernemers die hun eigen ideeën en die van de formule, op de werkvloer goed kunnen combineren en niet bang zijn om een indoorspeeltuin aan te sturen en de nodige passie te tonen. Daarnaast beschikt de franchisenemer over een gezonde werklust en leidinggevende capaciteiten.

Franchisenemer worden bij deze formule heeft velen voordelen:

Landelijke acties
Een exclusieve regio
Prima rendement
Inkoop voordeel/combinatie
Bank-arrangementen
Ondersteuning starters
Hoge marges
Werving personeel

Entreegeld: Nader overeen te komen
Totale investering: €400.000 - €450.000 (bij een nieuwe locatie)
Benodigd eigen vermogen: €85.000 - €120.000

Wilt u meer weten over de formule? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij deze formule? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29