laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HARDLOOPSPECIAALZAAK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63339 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule is de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland. De keten heeft meer dan twintig winkels in Nederland en richt zich daarbij vooral op hoogwaardige service en advies. Bij deze formule vinden hardlopers niet alleen een uitgebreid assortiment aan A-merk-hardloopschoenen, -kleding en -accessoires, ze kunnen er ook terecht voor een passend advies op hardloopgebied.

In de winkels van de formule staan ervaren en enthousiaste verkopers klaar om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste schoen loopt. Daarbij maken ze onder meer gebruik van een geavanceerde loop- en voetanalyse met videobeelden. Ook voor vragen rondom bijvoorbeeld trainingen, kleding, looptechniek, blessures en wedstrijdvoorbereiding kunnen lopers van alle niveaus bij de formule terecht; van recreatief tot (semi)professioneel. De formule is door de consument vijf keer uitgeroepen tot de Beste Winkelketen Sport in 2007, 2010, 2011, 2012 en 2013.

De formule biedt een uitgebreid instrumentarium om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk in te richten. Winkelautomatisering, analyse en selectie van de vestigingsplaats, het gezamenlijk opstellen van een ondernemersplan en een effectieve winkelinrichting. Ook op het gebied van communicatie en marketing biedt de formule ruime ondersteuning aan de ondernemer die uiteraard wel zijn zakelijke zelfstandigheid in grote mate behoudt. Doordat hij ook ondersteund wordt in het inkoopproces kan de ondernemer zich volledig richten tot de verkoop, verlening van service en het geven van adviezen.

Entreegeld: €7.500
Jaarlijkse franchisefee: 3,5% over de omzet exclusief BTW
Totale investering: tussen €175.000 en €225.000, afhankelijk van het aantal vierkante meter
Benodigd eigen vermogen: vanaf €50.000

Lijkt het u geweldig om een eigen hardloopspeciaalzaak te openen en te runnen? Schroom niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij de formule!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29