laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TUIN, DIER & BUITENFORMULE ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63331 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Het hoofdkantoor en het distributiecentrum van de franchiseorganisatie zijn gevestigd in Ede. Van hieruit maken ruim 200 medewerkers zich sterk om de marktpositie van 230 aangesloten vestigingen verder uit te bouwen. De formule heeft als strategie om te blijven expanderen.

Unieke winkelformule
Deze franchiseformule is een unieke winkelformule met een uitgekiend assortiment voor tuin en dier afgestemd op de seizoenen en de behoefte van de consumenten om het buitenleven bewust te beleven. Onze klanten kunnen altijd rekenen op uitstekende service van deskundige en behulpzame medewerkers.

Formulehistorie

Deze formule geniet al decennia lang een goede reputatie in Midden- Oost- en Noord Nederland. De winkels zijn sterk vertegenwoordigd op het platteland. Van oudsher bedienden zij voornamelijk een agrarische klantenkring maar inmiddels zijn het hoofdzakelijk consumenten die de weg de winkels van de formule weten te vinden. Niettemin koestert de formule haar agrarische roots waaraan zij haar natuurlijke autoriteit ontleent om deskundig te adviseren over onder andere planten & zaden, tuingereedschap, functionele recreatie- en werkkleding, dierenvoeding en -verzorging.

Organisatie

De formule opereert als “full-service” franchiseorganisatie. Deze service bestaat uit gecentraliseerde inkoop, opslag en distributie, marketing en reclame, centrale facturering, automatisering, projectinrichting, commerciële winkelbegeleiding, opleidingen, etc. Indien u zich aangesproken voelt tot de formule en u bent als ervaren en bestaand ondernemer geïnteresseerd in een eigen winkel van de formule, dan kunt u nu geheel vrijblijvend informatie aanvragen! De formule zal vervolgens contact met u opnemen.

Entreegeld: €10.000
Totale investering: tussen €400.000 en €500.000, afhankelijk van de omvang
Benodigd eigen vermogen: minimaal €100.000
Gemiddelde omzet per vestiging: meer dan €1.200.000


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29