laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJFSKLEDINGSPECIALIST

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63327 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule is specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Het programma dat aan klanten wordt aangeboden, omvat een breed en uitgebalanceerd assortiment, samengesteld op basis van jarenlange kennis en ervaring. Naast het uitgebreide productenassortiment biedt de franchiseformule haar klanten aanvullende diensten, zoals corporate design, kledingbeheersysteem en passervice op locatie.

Deze diensten bieden klanten interessante voordelen op het gebied van onder meer gebruiksgemak, flexibiliteit, tijdbesparing en grip op de kosten. Het gehele programma van de formule is in een overzichtelijke en professionele catalogus weergegeven.

De formule is opgezet en ontwikkeld door een handelsonderneming. Die handelsonderneming is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Het is een belangrijke toeleverancier voor diverse sectoren, waaronder bouw, industrie, scheepvaart, transport en installatiebedrijven.

Franchise samenwerking
De formule is een franchiseformule die uit gaat van een betrokken marktbewerking door regionale ondernemers in combinatie met een efficiënte ondersteuning en distributie vanuit de formule. De formule heeft als franchisegever een uitgebreid dienstenpakket voor haar franchisenemers ontwikkeld.

Het dienstenpakket van de formule aan de franchisenemers bestaat uit onder andere training&opleiding, marketing, callcenter, orderverwerking, logistiek en administratie. De samenwerking binnen de formule zorgt ervoor dat de ondernemers veel tijd kunnen besteden aan de advisering van hun klanten. Zo weet de klant zich verzekerd van het juiste product en de juiste dienstverlening.

Entreegeld: €5.000
Jaarlijkse franchisefee: 5%
Totale investering: circa €15.000 tot €20.000
Benodigd eigen vermogen: circa €15.000 tot €20.000

Heeft u altijd al willen ondernemen? En spreekt deze formule u aan? Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29