laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MANAGEMENTADVIESBUREAU ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63326 08-02-2017 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Ondernemingen weer gezonder en winstgevender maken en ondernemers weer zicht geven op het realiseren van hun eigen visie? Als franchisenemer van deze franchiseformule kun je hier, met behulp van bewezen methodieken, een belangrijke bijdrage aan leveren.

Deze formule is een managementadviesbureau die ondernemingen weer laat werken voor de ondernemer. Het klinkt als een open deur, maar toch is de dagelijkse praktijk bij een schrikbarende meerderheid van MKB-bedrijven anders. Zo zijn de meeste ondernemers ooit begonnen met persoonlijke startmotieven als meer vrijheid en financiële onafhankelijkheid. Het bedrijf groeide tot het punt dat zakelijke bedrijfsdoelstellingen steeds meer de overhand kregen en inmiddels is de verhouding ondernemer vs. onderneming niet gezond meer. Hij of zij moet teveel tijd investeren, keert zichzelf te weinig salaris uit en heeft er geen plezier meer in. Dit adviesbureau weet dat om te buigen naar een gezonde onderneming.

Het Winstlekkage-model werkt.

Als franchisenemer wordt je de strategisch business partner van de ondernemer. Je wijst hem of haar op de uitdagingen en biedt oplossingen om de business weer te laten groeien. Hier heeft de formule een speciaal Winstlekkage-model voor ontwikkeld dat zich allereerst focust op de sleutelgebieden waar ongemerkt geld kan wegvloeien:

- Prijsbeleid
- Kosten
- Productiviteit
- Bezetting
- Marketing & Sales
- Debiteurenbeheer
- Voorraadbeheer
- Groei

Ondernemingen verliezen geld en tijd op deze gebieden, zonder dat de ondernemer zich daarvan bewust is. Met de tools van deze formule heb je als franchisenemer inzicht hoe het resultaat van de onderneming verbeterd kan worden, geef je tools en begeleiding om dat te verwezenlijken en evalueer je continu. En dat werkt!

De formule zoekt dé nieuwe consultant

Om onze klanten en potentiële klanten optimaal te kunnen blijven bedienen, is de formule op zoek naar nieuwe franchisenemers. Werk je momenteel op senior niveau in het bedrijfsleven of de consultancybranche? Of heb je een vergelijkbare achtergrond als succesvol ondernemer? Dan ben jij wellicht de nieuwe consultant die de formule zoekt!

Franchisenemers van de formule profiteren van unieke ondersteuning, die veel verder gaat dan een keurig opgestelde brochure en gebruik van een mooi logo. De voordelen voor onze franchisenemers op een rijtje:

- Genoeg kennismakingsafspraken

Uiteraard is het achterlaten van je voetprint voor een startende consultant erg belangrijk. Daarom regelt de formule vanaf het eerste moment kennismakingsafspraken bij ondernemers voor je. Collega-consultants hebben laten zien dat er uit deze gesprekken direct al de eerste klanten gegenereerd kunnen worden.

- Op basis van toegevoegde waarde van prospect naar betalende klant

Met het internationaal bewezen Winstlekkage-model van de formule kun je de klant snel laten zien waar in de onderneming uitdagingen worden veroorzaakt en waar er ongemerkt veel geld wegvloeit en hoeveel.

- Langetermijnrelatie

Bij de formule verkiezen ze de juiste balans tussen de lange termijn en quick-wins. Het allesomvattende consultancy-systeem stelt je in staat alle aspecten van de business aan te pakken, zodat je verbeteringen kunt verankeren in de business van de ondernemer.

- Trainingen

De formule biedt je bij aanvang meerdere trainingsworkshops die niet alleen gefocust zijn op het inzetten van onze tools, maar ook hoe je prospects kunt converteren naar betalende klanten. Daarnaast biedt de formule haar franchisenemers regelmatig trainingsworkshops aan, zodat zij zichzelf te allen tijde op scherp kunnen zetten en altijd het juiste antwoord paraat hebben.

- Bouw je eigen onderneming

Vanuit onze ‘franchise-structuur’ heb je alle ruimte je ‘eigen consultancy-firma op te bouwen, met zelfstandige adviseurs die voor je werken. Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk, het is ook asset die courant is.

- Je staat er niet alleen voor

Natuurlijk speel je zelf een belangrijke rol in je eigen succes, maar als franchisenemer ga je aan de slag met een internationaal beproefd en bewezen model. Je maakt gebruik van een onderscheidend merk en betreedt een markt met volop kansen. Je krijgt uitgebreide trainingen en ondersteunende programma’s én krijgt hulp met het opbouwen van je footprint. Bovendien heb je een ervaren team van (internationale) consultants als collega's die je bij elke stap kunnen bijstaan. Als we verder de toekomst in kijken, kun je eigen consultants gaan werven en bouwen aan een eigen franchise.

Investering

De investering is bestaat uit de initiële franchise fee van € 47.500,- exclusief BTW plus benodigd werkkapitaal voor de eerste 6-12 maanden tijdens het opbouwen van de adviespraktijk. Eigen financiële inbreng is afhankelijk van gekozen franchise optie.

Interesse?

Bij de formule zouden ze graag de voordelen van haar franchiseformule aan je uitleggen. Heb jij interesse? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29