laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DIERENSUPERMARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63321 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Het betreft hier een enthousiaste dierenwinkel franchiseformule die graag samen met u kijkt naar de haalbaarheid van een nieuwe vestiging van de formule. De formule beschikt momenteel over vier vestigingen in Nederland en er is nog volop ruimte voor meerdere vestigingen.

Grootschaligheid, deskundigheid en passie

De formule heeft in de jaren laten zien een succesvolle franchiseformule te zijn die beschikt over een eigen distributiecentrum met ruim 9000 artikelen, sterke “eigen merken” en goede inkoopcondities. Dit heeft geresulteerd in mooie overzichtelijke winkels die de vastgestelde kernwaarden op alle gebieden uitdragen: grootschaligheid, deskundigheid en passie!

Franchisegever en franchisenemer
Het samenwerkingsverband met de ondernemers vormt de basis en deze is opgebouwd uit duidelijk geregelde zeggenschap, gelijkwaardigheid, wederzijds vertrouwen en uiteraard gezonde ondernemingslust.

Service

Gesteund door een retailorganisatie, die op diverse gebied volledig ten dienste van u als ondernemer staat, kunt u zich vooral op de verkoop richten. Als ondernemer bij deze formule is het immers uw winkel en bent u de allerbelangrijkste factor in de winkel. Het is daarom volgens hen van groot belang dat zij als organisatie zoveel mogelijk service aan haar ondernemers verlenen en de ondernemer daarmee zoveel mogelijk aandacht en service aan de klanten kan geven.

Verkoop

Heeft u ook die passie en deskundigheid, bent u enthousiast en nieuwsgierig en vindt u het prettig dat alles op inkoop-, facturatie- en distributiegebied goed geregeld is zodat u zich volledig kan concentreren op de winkel en de verkoop? Dan is deze franchiseformule echt iets voor u.

Houd je ook van dieren én ondernemen? Zet dan de eerste stap om franchisenemer te worden en wellicht binnenkort je droom waar te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend informatie aan en de formule neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Entreegeld: €6.500
Jaarlijkse franchisefee: 3,5% van inkoop
Totale investering: afhankelijk van de grootte van de winkel
Benodigd eigen vermogen: Afhankelijk van de grootte van de winkel
Gemiddelde omzet per vestiging: €1.000.000


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29