laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SLAAPSPECIAALZAAK ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63319 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule is een slaapspeciaalzaak in het luxe middensegment. De formule richt zich op de consument die waarde hecht aan kwalitatief hoogwaardige slaaptoepassingen maar de aankleding van de slaapkamer minimaal even belangrijk vindt.

De omvang van de winkels varieert tussen de 800 m² (basiscollectie) en de 1.200 m² (inclusief de plusmodules). De vestigingen zijn te vinden op woonboulevards en inpandig bij grootschalige woninginrichters. Dominant in de uitstraling van het concept is het Boxspringspecialisme.

De winkels zijn opgebouwd rondom 3 sfeerwerelden (Stoer& Sfeer, Puur&Passie en Chic&Comfort) en de teststudio. Unique Selling Point van de formule is dat de klant de Boxspring volledig zelf kan samenstellen. Dit kan door het volgen van een stappenplan. Elke stap heeft een eigen plaats in de winkel-layout dat correspondeert met fasen in het verkoopproces.

De komende jaren heeft de formule de ambitie te groeien naar 40 vestigingen. Wilt u bijdragen aan deze groei en heeft u altijd al ondernemer willen zijn? Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan. De formule neemt vervolgens contact met u op.

Entreegeld: €5.000
Totale investering: €150.000
Benodigd eigen vermogen: 20 - 30% van de benodigde investering
Gemiddelde omzet per vestiging: €650.000


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29