laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE IN FRITUURMANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63316 08-02-2017 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

’s Werelds beste microfiltratie van frituurolie en frituurmanagement service.

Deze franchiseformule is ‘s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Sinds 1996 is de formule wereldwijd actief en inmiddels genieten wekelijks 10.000 klanten in meer dan 20 landen van de voordelen van haar service. De service is gericht op klanten in diverse sectoren die gebruik maken van frituren, zoals cafetaria’s, hotels, (fast food)restaurants, zorginstellingen, sportaccommodaties en attractieparken.

Regelmatig bezoek van haar service operator leidt tot een verlengde levensduur van de frituurolie en vermindert aanzienlijk de frituurkosten waarbij de gerealiseerde besparing ruimschoots de kosten van de service overstijgen.
Op basis van een speciaal ontwikkeld microfilteringssysteem wordt de olie bij normale werktemperatuur uit de frituur gehaald. Hierbij worden voedselresten, onzuiverheden, zoals koolstofresten en smaakcomponenten eruit gefilterd. Na een grondige vacuüm schoonmaak van de frituur wordt de gefilterde olie weer naar de frituur overgebracht.
Haar service kan, afhankelijk van het aantal frituren, binnen 20 minuten worden uitgevoerd zodat snel weer gebruik kan worden gemaakt van de frituur.

De service van formule houdt de frituren hygiënischer schoon, vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico’s in de keuken, verbetert de voedselkwaliteit en is milieuvriendelijk, want er is minder olieafval.

De levering van nieuwe frituurolie en verschillende andere consumptiegoederen en keukenchemicaliën valt ook onder de service van de formule.

Franchisen bij de formule

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging en heeft u de vastberadenheid en doorzettingsvermogen om succesvol te zijn als zelfstandig ondernemer? Dan is een franchise van deze formule voor u de stap naar het realiseren van deze toekomst. De formule is op zoek naar mensen zoals u die graag met één of meerdere eigen bedrijfswagens een service willen opstarten, managen en verder ontwikkelen. U heeft direct invloed op de hoogte van uw eigen inkomen waarbij u bij 30 tot 40 klanten al een uitstekend inkomen realiseert. Vanaf het moment dat u kiest om franchisenemer te worden van de formule, maakt u onderdeel uit van een groot team ervaren en goed opgeleide professionals en ontvangt u alle noodzakelijke ondersteuning. U krijgt onder andere een uitgebreide opleiding waarin de techniek van onze microfiltratie en de te hanteren bedrijfsvoering aan de orde komen. Ook een meerdaagse praktijktraining maakt onderdeel uit van de opleiding.

Wat biedt de formule haar ondernemers?
- U maakt deel uit van ‘s werelds beste en meest succesvolle franchiseformule op frituurmanagement.
- Een solide en renderend ondernemerschap in diverse sectoren met veel potentie.
- 30 – 40 klanten realiseren een uitstekend inkomen.
- Minimale overhead- en opslagkosten.
- Exclusief werkgebied.
- Uitgebreide training, coaching en ondersteuning.

Voordelen klant
De voordelen die de service van deze formule haar klant oplevert zijn:
- Besparing op frituurkosten tot 50%.
- Verbetert de voedselkwaliteit.
- Verlengt de levensduur van de frituurolie met 100%.
- Schone en hygiënische frituren.
- Spaart het milieu.
- Verwijdert 99% van de koolstofresten.

Hebt u altijd al de ambitie gehad om voor u zelf te beginnen en spreekt deze formule u aan? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan en de formule neemt contact met u op!

Entreegeld: niet van toepassing
Totale investering: vanaf €38.000 inclusief auto en overbrugging eerste maanden
Benodigd eigen vermogen: €28.000 vanaf €28.000 inclusief starterspakket
Gemiddelde omzet per vestiging: vanaf €60.000 per serviceauto per jaar


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29