laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EUROPESE MARKTLEIDER IN DIERENVOEDING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63315 08-02-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule is de Europese marktleider in levering van premium kwaliteit honden- en kattenvoeding en huisdier accessoires aan huis. De formule levert haar producten in gemerkte voertuigen van haar formule rechtstreeks naar haar klanten, zonder extra bezorgkosten.

De formule zoekt franchisenemers in Nederland

De formule groeit momenteel sterk binnen Europa en nu zijn ze op zoek naar franchisenemers in Nederland. De formule biedt u de gelegenheid om de exclusieve rechten in een regio met minimaal 50.000 huishoudens te krijgen.

Het bedrijf is gebaseerd op een eenvoudig model: Haar klanten hoeven geen zware zakken te dragen of naar gespecialiseerde winkels te reizen om kwaliteitsvoedsel voor huisdieren te kopen. Een klant van de formule plaatst gewoon haar order online, per telefoon of fax en op basis van een vaste dienstregeling worden de producten afgeleverd.

Het succes van dit concept heeft zich ruimschoots bewezen. Met het constant toevoegen van nieuwe markten en consequent winnen van marktaandeel binnen de snel groeiende wereldwijde voedsel voor huisdieren-industrie, is de formule sinds de lancering 21 jaar geleden jaarlijks met 25% gegroeid, ongeacht de culturele verschillen en consumptiepatronen.

Waarom deze formule
Het franchisesysteem van de formule is zeer eenvoudig en doeltreffend, met minimale administratie en kosten. U hebt als franchisenemer van de formule het exclusieve recht om in uw regio de kwaliteitsproducten van de formule te vermarkten en te verkopen. U krijgt toegang tot een uitgebreid, eenvoudig-kant-en-klaar CRM business programma en daarnaast krijgt u professionele marketingondersteuning. De formule biedt een volledige opleiding, een website en dagelijkse ondersteuning vanuit haar hoofdkantoor.

Haar uitgebreide trainingsprogramma zal u uitrusten met de essentiële hulpmiddelen en kennis om uw klanten te werven en te behouden. Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit:

- Verkooptechnieken en marketing
- Productinformatie
- Beheer van het Intranet systeem
- Werven van klanten
- Branche gerelateerde trainingen
- Franchise pakket van de formule

De investering om toe te treden tot de Europese marktleider in levering van premium kwaliteit hond en kat voedsel en huisdier accessoires aan huis is € 9.950 exclusief btw.

Het pakket bestaat onder andere uit:
- Exclusief recht van verkoop in jouw gebied
- Voeding starterspakket
- Kleding
- Marketing materiaal (flyers, folders, productcatalogus, enzovoort…)
- Autobelettering
- Franchise CRM systeem
- Training in voeding, intranet systeem, bedrijfsstrategie, marketing

Met meer dan 26 jaar ervaring en succes in 42 landen, is haar opleiding en ondersteuningsprogramma voor haar franchisenemers de allerbeste.

Haar ondersteuning is inclusief online marketing, een eigen grafisch ontwerper om afbeeldingen te personaliseren, eigen dierenarts om u te assisteren bij vragen van uw klanten, continue training, etc.

De formule organiseert tevens jaarlijkse bijeenkomsten, wat zeer interessant kan zijn om een netwerk met andere franchisenemers op te bouwen.

Wekt deze formule uw interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan en de formule neemt contact met u op!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29