laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN HYDRAULIEKE DIENSTVERLENING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63313 08-02-2017 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Dit is een gerenommeerde franchiseformule. Aanvankelijk is de franchiseformule in 1980 in Sydney, Australië begonnen als leverancier van slangen en appendages. In 1983 startte de formule aldaar met haar mobiele service op locatie en ontwikkelde snel haar netwerk van centers in de verschillende steden en regio’s tot inmiddels zo’n 90 centers.

Mobiele 1- uur- service voor slangen en appendages.

In 1988 startte de formule in Engeland en zo’n 10 jaar later werden ook de netwerken van de formule opgebouwd in Duitsland, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft de franchiseformule inmiddels meer dan 150 centers in Europa geopend en rijden er thans meer dan 600 mobiele service units om op locatie haar unieke 1-uur service te bieden.

De franchiseformule is marktleider in Europa en lid van de nationale franchise- en brancheorganisaties. Inmiddels wordt de formule, naast Europa en Australië, ook succesvol uitgebaat in de Verenigde Staten, Nieuw Zeeland, China, Zuid-Afrika en Singapore en dit door zeer gedreven en enthousiaste lokale ondernemers.

Voor wat betreft de Benelux heeft de formule thans 20 centers. Het doel van de formule is het opbouwen van haar netwerk naar minimaal 30 centers in Nederland, België en het Groothertogdom Luxemburg.

Wat biedt de formule haar (franchise)ondernemers?
- Solide en renderend ondernemerschap in een sector die constant evolueert.
- U maakt deel uit van een succesvolle franchiseformule met ruim 30 jaar ervaring.
- Een bewezen formule (Winnaar van de Franchise Trofee in Nederland, naast vele internationale Awards).
- Lokale markten, rijk aan potentieel.
- Professionele business-to-business klanten.
- De steun van een krachtige groep, nummer 1 in Europa.

Wie zoekt de formule?
Ondernemer in hart en ziel, ten minste 35 jaar oud, die droomt van een eigen zaak. Een entrepreneur die ondanks een zeer grote mate van zelfstandigheid eveneens in teamverband wil werken met andere collega-ondernemers. U bent in staat om de franchiseformule zowel in commerciële, operationele als financiële zin op juiste wijze in te vullen en met bevlogenheid uw team aan te sturen.

Uiteraard bent u zeer klant- en servicegericht, bezit u de competenties om een eigen zaak succesvol aan te sturen en voelt u zich thuis in een technische omgeving, zonder dat uzelf een technicus hoeft te zijn!

Herkent u zich in bovenstaand profiel en spreekt de formule u aan? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29